რა მნიშვნელობა აქვს ხილ-ბოსტნეულის ფერს და რა გავლენას ახდენს ის ორგანიზმზე? - Gemrielia.ge

რა მნიშვნელობა აქვს ხილ-ბოსტნეულის ფერს და რა გავლენას ახდენს ის ორგანიზმზე?

რა ხდება ორგანიზმში, როცა რა მნიშვნელობა აქვს ხილ-ბოსტნეულის ფერს და რაში გვეხმარება კონკრეტული ფერის საკვები

როგორც სპეციალისტები განმარტავენ, ხილ-ბოსტნეულის ფერებსაც მნიშვნელობა აქვს, როცა მათ ჯანმრთელობაზე გავლენას ეხება საქმე. სხვადასხვა ფერის ხილ-ბოსტნეული განსხვავებული მიმართულებით გვეხმარება. კერძოდ:

ნარინჯისფერი პროდუქტები

shutterstock-230518906-1-1-1711433319.jpg

ნარინჯისფერი პროდუქტები აუმჯობესებენ მხედველობასა და აჯანსაღებენ იმუნურ სისტემას.

მწვანე ფერის პროდუქტები

go-green-for-better-health-00-1440x810-1711433369.jpg

მწვანე ფერის პროდუქტები ჯანსაღად კვებაში გვეხმარებიან, აუმჯობესებენ იმუნურ სისტემას და ებრძვიან ქრონიკულ დაავადებებს.

წითელი ფერის პროდუქტები

witeli-xili1-1711433731.webp

წითელი ფერის პროდუქტები კანის სიჯანსაღესა და ჯანმრთელობას ხელს უწყობენ და გულ-სისხლძარღვთა დაავადებების განვითარების რისკს ამცირებენ...განაგრძეთ კითხვა