ფილე გავრეცხოთ და ხელსახოცით შევაშროთ. პილპილი ჩავნაყოთ,შევურიოთ მარილი და შაქარი. ნაწილი მოვაფრქვიოთ მინის ან ემალის ჭურჭელში, რომელშიც თევზს ჩავდებთ კანით ქვემოთ, დარჩენილი მარილიანი ნარევი ზემოდან შევაზილოთ. გადავაფაროთ ცელოფანი და 12-16 საათი გავაჩეროთ მაცივარში.შემდეგგ ჭურჭლიდან დაგროვილი წყალი გადავღვაროთ, თევზი ხელსახოცით გავამშრალოთ და მარილის ნარჩენებიც მოვაცილოთ, დავჭრათ თხლად და მივიტანოთ სუფრასთანთევზს მარინადისას შეგვიძლია დავამატოთ კამა, ან მოვაწუროთ ლიმონი.