თევზის ფილე, კარტოფილი, კამა, ხახვი გავატაროთ ხორცსაკეპში. დავამატოთ დამბალი შვრია, მარილი, პილპილი და კვერცხი.მიღებული ფარშისგან გავაკეთოთ კატლეტები და შევწვათ ჩვეულებრივად ტაფაზე. ან დავალაგოთ ღუმელის ფორმაში და შევწვათ 200 გრადუსზე 20-25 წუთი Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B0/%D0%A0%D1%8B%D0%B1%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8B-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8F%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B9