სოუსისთვის შეურიეთ 2 კოვზი ლიმონის წვენი, ზეთი, მარილი.ნიგოზი მსუბუქად მოვხალოთ. ნიახური დაჭერით თხელ ნაჭრებად, ვაშლიც ასევე, თხლად, კვერცხი წვრილად. სალათის ფოთლები დაანაწევრეთ. გადაიტანეთ ინგრედიენტები დიდ თეფშზე ან სასალათეში და მოასხით სოუსი Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B/%D0%97%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82-%D1%81-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B8-%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B8