მოხარშეთ მაკარონი ალ დენტე , როგორც ეტიკეტზეა მითითებული. პარალელურად, დაბრაწეთ დაჭრილი სოკო ტაფაზე, კარაქში, დაამატეთ დაჭრილი ხახვი და გააგრძელეთ შუშვა დაბალ ცეცხლზე. დაასხით ღვინო, ცეცხლს აუწიეთ და წამოადუღეთ. , დაამატეთ მაკარონის ნახარში წყალი, დაახლოებით 100-120 მლ, მარილი და პილპილი. ცეცხლს დაუწიეთ და დაამატეთ მოხარშული, გადაწურული მაკარონი, კუბებად დაჭრილი ყველი, ოხრახუში. კარგად აურიეთ. ყველი რომ გადნება, კერძი მზადაა. მიირთვით მაშინვე.