შევურიოთ კაკაო და რძის ფხვნილი, ავთქვიფოთ კარაქი, ნელ-ნელა შევათქვიფოთ კაკაოანი ნარევი. წყალი და შაქარი წამოვადუღოთ და გავაციოთ. მიღებული სიროპი შევათქვიფოთ კარაქიან მასას. ფორმაში ჩავაფინოთ ცელოფანი, ჩავასხათ ცოტაოდენი კრემი. შემდეგ დავადოთ ფხვიერი ნამცხვრის ფენა. ამგვარად ფენა-ფენა გავანაწილოთ კრემი და ნამცხვარი. შევდოთ მაცივარში გასაციებლად. შემდეგ გადმოვიტანოთ თეფშზე და მოვაცილოთ ცელოფანი.Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D1%8B/%D0%91%D1%8B%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8