ეს რბილი "ყველი" გემოთი წააგავს კრემ-ყველ ფილადელფიას ან ახალმომზადებულ მოცარელას, მსუბუქი მაწვნის გემოთი.მის მოსამზადებლად აუცილებელია ცხიმიანი მაწონი, 10% და მეტი ცხიმიანობით (ბერძნული იოგურტი, თურქული ან ქართული სოფლის). შეურიეთ მას მარილი.მარლა გადაკეცეთ 4 ფენად და დააფინეთ საწურზე, საწური დადგით რაიმე სხვა ჭურჭელში. გადაიტანეთ მარლაზე მაწონი დადააფარეთ თავზე. შედეთ მაცივარში და აცალეთ დაწრიტვა. ამას დაახლოებით მახევარი დღე დასჭირდება, ან მინიმუმ 3-4 საათი მაინც. ამის შემდეგ, მოამზადეთ ბურთულები ზემოთ აღწერილი მეთოდით, ან პირდაპირ ამგვარად შეინახეთ მაცივარში.