ღორის ხორცი დავჭრათ წვრილ კუბებად. გავაცხელოთ ტაფაზე ცოტა ზეთი და დავბრაწოთ ხორცი დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. სანამ ხორცი იწვება, დავჭრათ ბოსტნეული: პამიდორი კუბებად, წიწაკა ჩხირებივით, სოკო მომსხო ნაჭრებად ან ფირფიტებად. ბოსტნეული ჩავამატოთ ხორცთან ტაფაში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ამოვურიოთ და ვშუშოთ 5 წუთი. ამის შემდეგ, ტაფაში ჩავამატოთ ნაღები და მდუღარე წყალი, დავახუროთ თავსახური და ცეცხლს დავუწიოთ. დაახლოებით 15-20 წუთში კერძი მზად იქნება.