საფუარი და შაქარი გახსენით თბილ რძეში. ადროვეთ 10-15 წუთი. ფქვილს დაამატეთ კვერცხის გულები, მარილი, საფუვრიანი რძე და მოზილეთ ცომი. შეაზილეთ კარაქი. დააფარეთ და აცალეთ აფუება. აფუებული ცომი გააბრტყელეთ ოთხკუთხა ფორმით. გაყავით 4 ნაწილად. თითოეულ ცომის ლენტს ჩაუდეთ გულსართი და მოუკარით ნაპირები. თითოეული ღვეზელი დაჭერით 4-5 სმ სიგანის ნაჭრებად და დაალაგეთ ტაფაზე ერთმანეთთან ახლოს. გადააფარეთ და დატოვეთ 30 წუთი. შემდეგ გადაუსვით თავზე კვერცხი, მოაყარეთ სეზამის მარცვლები და გამოაცხეთ 180 გრადუსზე.გულსართი: მჟავე კომბოსტო გადაიტანეთ საწურზე, გადაავლეთ წყალი და გაწურეთ. ხახვი და სოკო დაჭერით.მოშუშეთ სოკო და ხახვი, დაამატეთ მარილი, პილპილი, კომბოსტო, სოიოს სოუსი და შუშეთ რამდენიმე წუთი. გააციეთ და ჩაუდეთ ცომს გულში