გოგრის რბილობი დაჭერით კუბებად. ტაფაზე გააცხელეთ 2 კოვზი კარაქი და შებრაწეთ გოგრა. მოაყარეთ მარილი, დააფარეთ თავზე და შუშეთ10-15 წთ. რამდენჯერმე ამოურიეთ.ბეკონი დაჭერით წვრილად და სხვა ტაფაში შებრაწეთ. გადაიტანეთ თეფშზე. იგივე ტაფაში მოშუშეთ ჯერ დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დაამატეთ ფარში, დაფნა, მარილი, პილპილი. გრანაგრძეთ შუშვა. თითქმის რომ გამზადდება, ჩაამატეთ დაჭრილი პამიდორი, რამდენიმე წუთის შემდეგ ბეკონი, გოგრა და კიდევ რამდენიმე წუთი შუშეთ. მოაყარეთ სასურველი მწვანილი და კერძი მზადაა.