ტაფაში გაადნეთ თაფლი და კარაქი, დაამატეთ შაქარი და კარგად აურიეთ. დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ 1-2 წთ, შემდეგ ჩაამატეთ წვრილად დაჭრილი კანგაცლილი ნუში (შეიძლება ნიგოზიც), მოურიეთ და გადაიტანეთ პერგამენტის ქაღალდზე. ზემოდან დააფარეთ ქაღალდის მეორე ნაჭერი და გააბრტყელეთ ძალიან თხლად. ააცალეთ ქაღალდი ზემოდან, გადაიტანეთ ღუმელში, 200 გრადუსზე 5 წუთის განმავლობაში. გამოიღეთ, გააციეთ და დაჭერით.