ქათმის ფილე დაჭერით წვრილად. ყველი გახეხეთ, მწვანილი დაჭერით, ნიგოზი მოხალეთ, შემდეგ კი დააქუცმაცეთ ბლენდერში. ქათმის ხორცს შეურიეთ ყველი, მწვანილი, დაჭყლეტილი ნიორი და ცოტა მაიონეზი. კარგად აურიეთ და დატოვეთ 15-20 წუთი, შემდეგ ამ მასიდან გააკეთეთ პატარა ბურთები და ამოავლეთ ნიგოზში. შემდეგ დაჭერით ზეთისხილი შუაზე, ისე როგორც ფოტოზეა ნაჩვენები და მიამაგრეთ ბურთულებს. მწვანილის ღეროსგან კი სამაგრები გაუკეთეთ.