ხორცი დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად, დაასხით წყალი და მოხარშეთ დარბილებამდე. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყად და მოშუშეთ ზეთში. დაამატეთ ტომატ-პასტა (ან რამდენიმე ცოცხალი პამიდორი, დაჭრილი/გახეხილი) და კიდევ 5 წუთი შუშეთ. შემდეგ დაამატეთ უკვე მოხარშული ხორცი. თუ მჟავე კიტრის დამატებაც გსურთ, დაჭერით მოგრძოდ 1-2 ცალი და ამ ეტაპზევე დაამატეთ. დაასხით თავისივე ნახარში ბულიონი ისე, რომ დაფაროს ხორცი. ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით 25 წუთი. ამის შემდეგ დაამატეთ სუნელები და განაგრძეთ ხარშვა 5 წუთი. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მწვანილი, წიწაკა, მარილი და ნიორი.