ხორცი დაჭერით და დაბრაწეთ მაღალ ცეცხლზე, ქვაბში. დაჭერით ხახვი, , მწვანილი, წიწაკა.დაბრაწულ ხორცს დაამატეთ ხახვი, მარილი და პილპილი. აურიეთ და დაბალ ცეცხლზე შუშეთ დაახლოებით 1 საათი, სანამ ხორცი არ დარბილდება. თუ თავისი წვენი არ ჰყოფნის, ცოტა წყალი დაამატეთ.დარბილებულ ხორცს დაამატეთ მწვანილი, წიწაკა და ნიორი. აურიეთ, წამოადუღეთ და ხარშეთ კიდევ 2-3 წუთი. გამორთეთ ცეცხლზი და დატოვეთ კერძი თავდახურულ ქვაბში ცოტა ხნით. რატა არომატი უკეთ გაუჯდეს. შემდეგ ამოიღეთ თეფშებზე.