ბატკნის ნეკნები დაჭერით ულუფებად, მოასხით ლიმონის წვენი, დაამატეთ მსხვილად დაჭრილი ხახვი, პილპილი, როზმარინის და პიტნის ფოთლები. დაამარინადეთ მაცივარში რამდენიმე საათი ან მთელი ღამე. შეწვამდე 30 წუთით ადრე გამოიღეთ მაცივრიდან. მოაცილეთ მარინადის ნარჩენები, წაუსვით ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ მარილი და შეწვით გრილზე ან ტაფაზე სასურველ კონდიციამდე.სუფრასთან მიიტანეთ წითელი ხახვით და ბროწეულის მარცვლებით. შეგიძლიათ მოაყაროთ დაფქული კოწახური.