ქათმის კუნგ პაო - თბილისში პოპულარული ჩინური კერძი
დრო 0წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ქათმის ფილე - 500 გ
  • თეთრი ღვინო - 30 მლ
  • ზეთი - 60 მლ
  • სოიოს სოუსი - 30 მლ
  • სახამებელი - 15 გ
  • ცხარე წიწაკის სოუსი - 30 გ
  • ძმარი - 1 ჩ.კ
  • შაქარი - 1 ჩ.კ
  • მწვანე ხახვი
  • ნიორი - 1 კბილი
  • არაქისი - 70 გ

მომზადების წესები
მოამზადეთ მარინადი: 1ს.კ.სოიოს სოუსს დაამატეთ 1ს.კ.წყალში გახსნილი სახამებელი, 1ს.კ.ღვინო, 1ს.კ.ზეთი. ჩაალაგეთ შიგნით დაჭრილი ქათამი. დააფარეთ პარკი და გაააჩერეთ.

დაჭერით მსხვილად მიწის თხილი და მსუბუქად მოხალეთ.

მოამზადეთ სოუსი დანარჩენი ინგრედიენტებით.

გახურებულ ტაფაზე დაყარეთ ქათმის ხორცი, მოშუშეთ, შემდეგ დაასხით სოუსი და მიიყვანეთ შესქელებამდე,დააყარეთ თხილი და ხახვი,ერთ წუთში მზად არის.
მიირთვით ბრინჯთან ან ბოსტნეულთან ერთად
ტეგები:
სოიოს სოუსი ქათმის ხორცი ნანახია: 53430