შეურიეთ ფქვილი, მწიკვი მარილი, შაქარი, სოდა და კაკაო. დაამატეთ კვერცხი, დარბილებული კარაქი, ზეთი, ვანილი, რძე და ბოლოს - ძმარი. ყველაფერი მიქსერით ათქვიფეთ,. როცა ერთგვაროვანი გახდება, ცომი გადაიტანეთ 20 სმ დიამეტრის ფორმაში. ცხობისას ცომი ორჯერ იმატებს, ამიტომ ფორმაში ნახევრამდე უნდა ესხას.ცხვება 175 გრადუსზე, დაახლოებით 1 საათი. მზა ბისკვიტი აუცილებლად დაასვენეთ რამდენიმე საათი ან ერთი ღამე.შეგიძლიათ წაუსვათ ნებისმიერი კრემი. ამ კონკრეტულ რეცეპტში გამოყენებულია ნაღებისა და შოკოლადის ნაზავი: ცხელ ნაღებში გაადნეთ შოკოლადი, გააცივეტ მაცივარში, შემდეგ წაუსვით ბისკვიტს შუაშიც და ზემოდანაც. გააფორმეთ მარწყვით.