ფხვიერი ნამცხვარი დაფხვენით, შეურიეთ კარაქი და ჩატკეპნეთ 22 სმ დიამეტრის ფორმის ძირში. ჟელატინს დაასხით 50 მლ წყალი და ადროვეთ გაფუება. შემდეგ გაადნეთ. მარწყვის ნაწილი დაჭერით და შეურიეთ იოგურტს. იოგურტი უნდა იყოს თხევადი, დაბალპროცენტიანი, რომელიც 500 მლ ქილებით იყიდება. დაამატეთ გამდნარი ჟელატინი და კარგად აურიეთ. ჩაასხით ფორმაში და შედეთ მაცივარში რამდენიმე საათი. გამაგრების შემდეგ ზემოდან გააფორმეთ დაჭრილი მარწყვით და შოკოლადის ბურბუშელით.