ბადრიჯანი გაჭერით შუაზე, წაუსვით მარილი, პილპილი, ზეთი. მთლიან პომიდვრებს ასევე წაუსვით ზეთი და შედგიოთ გახურებულ ღუმელში დარბილებამდე. გააციეთ და მოაშორეთ კანი - დაგჭირდებათ მხოლოდ რბილობი. წვრილად დაკეპეთ ხახვი, ნიორი, შემწვარი ბოსტნეული, ოხრახუში. შეურიეთ ერთმანეთს. მოასხით ზეთი, ლიმონის წვენი გემოვნებით, მარილი და პილპილი.კერძს ძალიან უხდება და გემოს ამდიდრებს ზეთისხილი და ყველი ფეტა, მაგრამ თუ არ გაქვთ, შეგიძლიათ არ დაამატოთ.