ცილას დაამატეთ შაქარი და ლიმონის წვენი. ათქვიფეთ მკვრივი ბეზე. წინასწარ ცოტა წყალში დაალბეთ ჟელატინი და გაადნეთ. ცოტ-ცოტა დაამატეთ ბეზეს, თან თქვიფეთ. შოკოლადი გაადნეთ რძესთან ერთად. ნაწილი ჩაასხით სილიკონის ფორმის ძირში და შედგით საყინულეში რამდენიმე წუთით, რომ უცბად გამაგრდეს. შემდეგ დაასხით ბეზე, მოასწორეთ ზედაპირი და ზემოდან გაანაწილეთ დარჩენილი შოკოლადი. შედგით მაცივარში სანამ არ გამაგრდება.