1. ათქვიფეთ კვერცხის ცილა, სანამ ღრუბელივით მასას მიიღებთ, ძალიან ნელ-ნელა ჩააყარეთ შაქარი და გააგრძელეთ თქვეფა კიდევ 10 წუთი. ჩაამატეთ წვრილად დაფხვნილი შოკოლადის ფილა, კაკაო, ძმარი, ვანილი, მარილი და კოვზით ნაზად ამოურიეთ.2. საცხობ სინზე დააფინეთ ქაღალდი, წაუსვით ცხიმი, მოაყარეთ ფქვილი და დაასხით მომზადებული ბეზე, ოღონდ მიეცით ოვალური ფორმა. გამოაცხვეთ 150 გრადუსზე დაახლოებით 1 სთ და 15 წთ.3. კრემი: ფქვილი, შაქარი, მარილი და ვანილი კარგად აურიეთ ერთმანეთს, დაასხით მდუღარე წყალი, შემოდგიტ ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან ურიეთ. რომ გასქელდება და დუღილს დაიწყებს დატოვეთ ცეცხლზე 3 წუთი. გადმოდგიტ და კარგად გააცივეთ. მიქსერით კარგად ამოიყვანეთ კარაქი და შეურიეთ გაცივებულ ფაფას, ჩაასხით კონიაკი და უყავით ვანილი.4. მომზადება: გამომცხვარ ბეზეს მოაცილეთ ქაღალდი, ზემოდან სქელ ფენად წაუსვით კრემი, მოაყარეთ გარეცხილი ჟოლო და გახეხილი შოკოლადი, გააცივეთ და გემრიელად მიირთვით.