ხორცი საშუალო ზომის ნაჭრებად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი, პილპილი და მოვასხათ 2-3 ს.კ. ლიმონის წვენი. 2 საათის შემდეგ სქელძირიან ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, ზედ დავაწყოთ ხორცის ნაჭრები და მაღალ ტემპერატურაზე 2-3 წუთის განმავლობაში შევწვათ. დავასხათ სოკოს ბულიონი, ცეცხლს დავუწიოთ და დავახუროთ სახურავი.როცა წვენი დაშრება, ცეცხლს ავუწიოთ და ხორცი შევაწითლოთ.სალათის ფოთლები დავაწყოთ თეფშზე, ზედ დავაწყოთ დაჭრილი პამიდვრები, მოვასხათ ლიმონის წვენი და გვერდით მოვუწყოთ ხორცის ნაჭრები.ხორცსა და ბოსტნეულს მოვაყაროთ ყველი და ხახვი.