1. შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი, გამასხვიერებელი, ვანილი და შაქარი. მიქსერით შეათქვიფეთ კარაქი, რძე და კვერცხი. მიღებული ცომი გადაიტანეთ სამუშაო დაფაზე და დაამუშავეთ 2-3 წუთი. შეახვიეთ ცელოფანში და შედგით მაცივარში 1 საათით.2. სანამ ცომი ცივდება, გარეცხილ ჟოლოს დააყარეთ შაქარი, კარგად ამოურიეთ და დადგით.3. გამოღეთ ცომი მაცივრიდან და გააბრტყელეთ. დაჭერით და მიეცით ოვალური ფორმები, ჩაუდეთ მომზადებული ჟოლო და გადაკეცეთ ისე როგორც სურათშია ნაჩვენები. წაუსვით ზემოდან შერეული კვერცხი და რძე, გააჩერეთ 30 წუთი და გამოაცხვეთ 220 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.