1. გასუფთავებული ქათმის ბარკლები შეამშრალეთ, კარგად შეასუნელეთ მარილით, შავი წიწაკით, დაჭყლეტილი ნივრით და გააჩერეთ 15-20 წუთი.2. ჯამში შეათქვიფეთ ერთმანეთს კვერცხი, წყალი და ცხარე აჯიკა ან კეჩუპი. კარგად ამოსვარეთ ამ მასაში ქათმის ბარკლები.3. ცალკე ჯამში შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი და მარილი. ბოლოს ამოსვარეთ ამ ნარევში ბარკლები და შეწვით ბლომად ზეთში, სანამ კარგად არ შეიბრაწება.გემრიელად მიირთვით!