კერცხის ცილა ცალკე ფაფუკ მასად ავთქვიფოთ.ცალკე გულები და შაქარი გათეთრებამდე ვთქვიფოთ, დავუმატოთ დარბილებული კარაქი, მაწონი, პუდინგის ფხვნილი, გაცრილი ფქვილი და გამაფხვიერებელი.ერთგვაროვან მასას დავუმატოთ ჯავზი, გამდნარი შოკოლადისა და რძის ნარევი. შემდეგ ხის კოვზით დელიკატურად შევურიოთ გათქვეფილი ცილა და ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ ფორმაში მოვათავსოთ.დაახლოებით 30 წუთი ვაცხოთ, გავსინჯოთ არის თუ არა მზად ხის ჩხირით _ ჩავარჭოთ და სისველე არ უნდა ამოჰყვეს.შაქრის პუდრი და ღვინო კარგად ავურიოთ, სანამ თხევად, ერთგვაროვან მასას მივიღებთ და მოვასხათ ნამცხვარს. ზემოდან მოვრთოთ ნიგოზით.