1. თბილ წყალში გახსენით საფუარი 2. მოათავსეთ ჯამში ფქვილი, მარილი, ზეთი, შაქარი, ნივრის ფხვნილი, გამაფხვიერებელი და საფუვრიანი წყლიტ მოზილეთ ცომი. დაამუშავეთ ცომი ხელით სანამ პრიალა არ გახდება. გააჩერეთ ცომი 20 წუთი. შემდეგ დაყავით გუნდებად. 3. მრგვალ საცხობ ფორმებს წაუსვით ცხიმი, მოაყარეთ სიმინდის ფქვილი და გააბრტყელეთ ზედ ცომის გუნდები. 4. გულსართი პიცისთვის შეარჩიეთ თქვენი სურვილით და გამოაცხვეთ 220 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.