1. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსზე. საცხობ დაბას დააფარეთ ფოლგის ქაღალდი. მოათავსეთ მასზე რკინის ბადე. 2. შაქარი მოათავსეთ ღრმა თეფშზე. ქათამი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და მოაყარეთ პილპილი და მარილი.3. გაჭერით ლორი სამ ნაწილად (გააჩნია შაშხის სისქეს), შემოახვიეთ ქათმის ნაჭრებს, შემდეგ კი ამოავლეთ ეს ნაჭრები ყავისფერ შაქარში.4. მოათავსეთ მომზადებული ქათმის ნაჭრები საცხობ დაფაზე და მოაყარეთ მარილი და პილპილი. შედგით ღუმელში 45 წუთი. სუფრასთან მიტანისას მოაყარეთ ოხრახუში.გემრიელად მიირთვით!