1. დაჭერით პურის ბატონი ნაჭრებად ისე რომ არ დაირღვეს მთლიანობა.2. გაადნეთ 4 სკ კარაქი 1 სკ ზეითუნის ზეთთან, დაამატეთ 2-3 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და მარილი. დატოვეთ ცეცხლზე 2 წუთი, თან ურიეთ.3. ჩაასხით მიღებული მასა პურის ნაჭრებში, პური შეახვიეთ ფოლგაში და შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 15 წუთი, მოაშორეთ ფოლგა და დატოვეთ ღუმელში სანამ კარგად არ დაიბრაწება.