დაჭერით ბადრიჯანი მრგვალ 1 სმ-ის სიგანის ნაჭრებად.დაამარილეთ და გააჩერეთ საწურში 30 წუთი, რათა ბოსტნეული თავისივე წვენმა არ გაამწაროს.შემდეგ გარეცხეთ ის ცივ წყალში და შეამშრალეთ ხელსახოცით.დაჭერით პამიდორიც წრეებად.დაჭერით წვრილად ან დაჭყლიტეთ ნიორი. გახეხეთ ყველი წვრილ სახეხზე ყველიდაალაგეთ დაჭრილი ბადრიჯანი ღუმელის გამოსაცხობ ტაფაზე.ბადრიჯნით თითოეულ ნაჭერს დაადეთ გახეხილი ნიორი, ზემოდან პამიდორი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, გახეხილი ყველი და შედგით 170-180 გრადუსზე 30-35 წუთით.