მომზადების წესი:დიდ ჯამში ჩაასხით რძე. დაუმატეთ 2 კვერცხი. მიღებულ მასას დაუმატეთ შაქარი და ვანილი, კარგად აურიეთ, ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ფქვილი და გამაფხვიერებელი, კიდევ კარგად აურიეთ. მიღებული თხელი ცომი გრაფინის მეშვეობით, წვრილი ნაკადით უნდა ჩაასხათ. ტაფაზე დაასხით ზეთი, იმდენი, რომ ტაფის ზედაპირი კარგად დაფაროს (მასში უნდა მოიხარშოს ცომი), გაახურეთ კარგად და ჩაუშვით მასში ცომი წრიული მოძრაობით. შეწვით ცომი იქამდე, სანამ ყველა მხრიდან ოქროსფერი არ გახდება. შემდეგ გადმოიღეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა ზედმეტი ცხიმი მოაშოროთ. მზა ბისკვიტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა. შეგიძლიათ, ასევე მოასხათ მარწყვის მურაბა ან მიირთვათ ვანილის ნაყინთან ერთად.