მომზადების წესი:დაჭერით ბაგეტის პური თხელ ნაჭრებად, წაუსვით ნივრიანი კარაქი და შედეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 5-10 წუთით.გაადნეთ კარაქი საშუალო ზომის ქვაბში, დაუმატეთ ფქვილი და ოდნავ მოხრაკეთ.ჩაასხით ქვაბში ცხელი ბულიონი და მოურიეთ ხელის სათქვეფით, რათა ფქვილი არ დაკორკოშელავდეს.დაუმატეთ ღვინო. მიიყვანეთ სუფი ადუღებამდე, შემდეგ დაბალ ცეცხლე ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში. გამორთეთ. გახეხეთ ყველი და ჩაუმატეთ სუფში. კარგად აურიეთ, სანამ ყველი მთლიანად არ ჩადნება.კვერცხის გულს შეურიეთ არაჟანი, კარგად აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე და ჩაუმატეთ სუფში, თან აქტიურად ურიეთ ხელის სათქვეფით.დაუმატეთ მუსკატის კაკალი, მარილი და პილპილი. სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ ოხრახუშის ღეროებით.