მომზადების წესი:გაფცქვენით კარტოფილი, დაჭერით პატრა ნაჭრებად, დაამარილეთ და შეწვით ზეთში.დაჭერით ხორცი და ლორი პატარა კუბიკებად, ხახვი ალყა-ალყა, ოხრახუში წვრილად.კარტოფილის ბოლომდე შეწვამდე, დაახლოებით 10 წუთით ადრე, ჩაყარეთ ტაფაში ხახვი, ხორცი და ლორი. შუშეთ და პერიოდულად ურიეთ ხის ნიჩბით.როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და კიდევ შუშეთ 2-4 წუთი. გაადნეთ ცალკე ტაფაზე კარაქი და შეწვით მასში კვერცხი. თითო ულუფისთვის თითო კვერცხი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი.გადმოიღეთ კარტოფილი და ხორცი თეფშზე, მოაყარეთ მწვანილი და ზემოდან დაადეთ კვერცხი. შეგიძლიათ კვერცხი ამოიღოთ რეცეპტიდან.