მომზადების წესი:დარბილებულ კარაქს შეაზილეთ შაქრის პუდრა ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ მარილი, ვანილი და საცერით ჩააყარეთ ფქვილი. მოზილეთ რბილი ცომი და გააკეთეთ გუნდა. გაანაწილეთ 3 ნაწილად, თითოეულისგან გააკეთეთ 2-3 დიამეტრის "ძეხვი".თითოეული ძეხვი შეახვიეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანში და შედეთ საყინულეში 10-15 წუთით.გამოიღეთ, წაუსვით "ძეხვებს" ათქვეფილი კვეცხი, ამოავლეთ შაქარში და დაჭერით 2 სმ-ის სისქის ნაჭრებად. გადაიტანეთ ორცხობილები პერგამენტაფენილ ტაფაზე და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. აცხვეთ 20-25 წუთი ორნავ შევარდისფრებამდე.