მომზადების წესი: ბისკვიტი:კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ გათეთრებამდე. ფქვილი გაცერით და შეურიეთ კაკაო და გამაფხვიერებელი. ფქვილის მასა შეურიეთ კვერცხის მასას და ათქვიფეთ.დაუმატეთ მდუღარე და ზეთი. კვლავ კარგად ათქვიფეთ. გადაიტანეთ ცომი კარაქწასმულ ფორმაში და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30-40 წუთი. აწყობა:გამომცხვარი ბისკვიტის 1/2 დაამტვრიეთ და დააბლენდერეთ "პეჩენიასა" და ვაფლთან ერთად. გაადნეთ კარაქი და შეურიეთ დაბლენდერებულ ბისკვიტებს. უნდა მიიღოთ წებოვანი მასა. ბევრი კარაქი საჭირო არ არის, მთავარია დაფხვნილი ბისკვიტი შეიკრას. ამიტომაც რაოდენობა თავად დაარეგულირეთ. პერგამენტჩაფენილ ფორმაში გადაიტანეთ დაფხვნილი ბისკვიტის მასა და კარგად ჩაპრისეთ. შედგით მაცივარში.გაადნეთ შოკოლადი წყლის აბაზანაზე. ათქვიფეთ ნაღები გასქელებამდე. დაუმატეთ შოკოლადი ათქვეფილ ნაღებში და აუცილებლად მოურიეთ კოვზით და არა მიქსერით. დაასხით კრემი ბისკვიტს. შედგით მთელი ღამით მაცივარში. ეს იმ ტორტების რიცხვს მიეკუთვნება, რომლებსაც რაც მეტხანს გააჩერებთ მაცივარში, მით გემრიელია. ამიტომაც მოითმინეთ დილამდე.