მომზადების წესი:კარტოფილი დავჭრათ 1 სმ სისქის ნაჭრებად, ხახვი – წვრილად. ტაფაზე გავაცხელოთ 4 ს.კ. ზეთი, დავუმატოთ კარტოფილი, ხახვი და 20-25 წუთი საშუალო ცეცხლზე ვშუშოთ. კარტოფილი ძალიან არ უნდა დაიბრაწოს. დავუმატოთ მარილი და პილპილი.კვერცხი ავთქვიფოთ, შევურიოთ ხახვისა და კარტოფილის მასა და 1 საათი დავტოვოთ ასე.ტაფაზე გავაცხელოთ 4-5 ს.კ. ზეთი, დავუმატოთ კვერცხისა და კარტოფილის მასა და 5-8 წუთი საშუალო ცეცხლზე ვშუშოთ (არ ამოვურიოთ).ტაფას დავადოთ მისივე დიამეტრის თეფში, ამოვატრიალოთ ტორტილლა და მეორე მხრიდანაც დავბრაწოთ.ჟურნალი "გემრიელია"