მომზადების წესი: ჯამში აურიეთ ერთმანეთში საფანელი, ოხრახუში, დაფქული წიწაკა, მარილი, ორეგანო, დაჭყლეტილი ნიორი და დაჭრილი ხახვი. დაუმატეთ კვერცხი და საქონლის ფარში. ხელით კარგად აურიეთ მასა. გააკეთეთ მასისგან დაახლოებით 12 ცალი ბლითი, თითოეული შიგნით ჩადეთ ყველის პატარა ნაჭერი. შემდეგ გადაახვიეთ ფარში, გააკეთეთ ბურთები, როგორც ტეფტელები. ღრმა, სქელძირიან ქვაბში ჩაასხით საკმაო რაოდენობის ზეთი. შეწვით მასში ხორცის ბურთები ოქროსფერის მიღებამდე. ხორცის კატლები ყველის გულით მზად არის. მიიტანეთ სუფრასთან არომატული კერძი ნებისმიერ სოუსთან ერთად.