მომზადების წესი:მოამზადეთ ყველა ძირითადი ინგრედიენტი. გაფცქვენით ბანანი და დააწყეთ გაშლილი ლანგარზე. ბლენდერით ათქვიფეთ ხაჭო, შაქარი, ვანილის შაქარი, კარაქი.ბანანზე კოვზით გადაიტანეთ დაბლენდერებული ხაჭოს მასა და ფაქიზად შემოახვიეთ ქურქივით.ახლა მოამზადეთ შოკოლადის მინანქარი. კაკაოს შეურიეთ შაქარი, რძე და კარაქი. ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 5-7 წუთი, თან განუწყვეტლივ ურიეთ. შეაგრილეთ და მოასხით ბანანს ხაჭოს ქურქში.ზემოდან მოაყარეთ დაქუცმაცებული ნიგოზი და შედგით მაცივარში 2 საათი.