მომზადების წესი:ერთმანეთში ავურიოთ ზეთი, დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი, პილპილი, მდოგვი, ლიმონის ცედრა და წვენი. მიღებული ნარევი ყველა მხრიდან კარგად წავუსვათ ხორცის ნაჭრებს. გადავიტანოთ ტაფაში და შევწვათ 180-200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 30-40 წუთი, ხორცის ზომის და წვის სასურველი სტადიის გათვალისწინებით. პერიოდულად ფუნჯით გადავუსვათ გამოშვებული წვენი, მივიღებთ უგემრიელეს, არომატულ და ნაზ ხორცს. ზედმეტად არ უნდა გამოვაშროთ. ღუმლიდან გამოღების შემდეგ 15 წუთი დავასვენოთ და შემდეგ დავჭრათ თხელ ნაჭრებად.ჟურნალი "გემრიელი"