მომზადების წესი:ჩაყარეთ შაქარი ჯამში, დაუმატეთ ცედრა და გააცერეთ 30 წუთი, რათა შაქარს გაუჯდეს მანდარინის არომატიც.ახლა ჩაასხით მანდარინის წვენი და აურიეთ. დაუმატეთ კვერცხი და კარგად ათქვიფეთ.დადგით მასა საშუალო ცეცხლზე და თანდათანობით ჩაუმატეთ კარაქი. ხარშეთ კრემი 15 წუთის განმავლობაში, თან განუწყვეტლივ ურიეთ, სანამ არ გასქელდება.კრემი არც ძალიან სქელი და არც ძალიან თხელი არ უნდა გამოვიდეს.შეგიძლიათ კრემი თბილ-თბილივე წაუსვათ ტორტს. მაგრამ თუკი მილების ამოსავსებად ან სხვა ნამცხვრის გასაფორმებლად გინდათ, ან უბრალოდ დესერტად მიირთმევთ, შედგით ის 2-3 საათით მაცივარში.