მომზადების წესი:ზეფირი უკვე ტკბილია, ამიტომაც შაქარი არ დაგჭირდებათ. კარაქი დაჭერით პატარა კუბიკებად. ზეფირი მოათავსეთ ნახევარლიტრიან ქილაში და შედგით მიკროტალღურ ღუმელში 30 წამით.ზეფირი მოიმატებს ზომაში და აქ უნდა ვიმოქმედოთ სწრაფად: დაიწყეთ ზეფირის ათქვეფა მაშინვე, როგორც კი გამოიღებთ ღუმელიდან, თანდათანობით უმატეთ კარაქი, თითო-თითო კუბიკით. როცა კარაქის ნახევარს შეურევთ ზეფირს, გამორთეთ მიქსერი და კრემიანი ჭურჭელი ჩადგით ცივი წყლით სავსე ჯამში, გააგრძელეთ თქვეფა და შეურიეთ დარჩენილი კარაქი. თქვიფეთ დაახლოებით 5 წუთი. კრემი უნდა გამაგრდეს.