ბადრიჯანი გარეცხეთ და დაჭერით კუბიკებად, დაამარილეთ და გააჩერეთ 10 წუთი. შემდეგ გაწურეთ და შეწვით ზეთში საშუალო ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ კუბიკებად დაჭრილი ხახვი და კვლავ გააგრძელეთ შეწვა დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. ხახვი გამჭვირვალე უნდა გახდეს. დაუმატეთ დაჭრილი ქამა სოკო ან სოკოს კუბიკი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. მოასხით არაჟანი, მოურიეთ და შუშეთ 15 წუთი. მომზადებული ბადრიჯანი მორთეთ კამის ღერებით.