მომზადების წესი:ამ კერძის მოსამზადებლა დაგჭირდებათ ტაფა, რომლის სიღრმე დამოკიდებულია კერძის მოცულობაზე.დაჭერით ნიორი წვრილად, ხახვი ალყა-ალყა და მოხრაკეთ ზეთში.დაუმატეთ ტაფაში ქათმის ბულიონი, რძე და კარაქი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.როცა მასა ადუღდება ჩაყარეთ პასტა და დაუკელით ცეცხლს. ხარშეთ სპაგეტი ასეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ მთელი სითხე არ ამოშრება.როცა პასტა მოიხარშება, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და დაჭრილი ოხრახუში.