მომზადების წესი:ცივ ჯამში ჩაასხით ნაღები და ათქვიფეთ მიქსერით, დაუმატეთ შაქრის პუდრა და ვანილის ექსტრაქტი. გააგრძელეთ თქვეფა მასის გასქელებამდე.გადაიტანეთ ათქვეფილი ნაღები კონტეინერში ან ფოლგაზე და შედგით მაცივარში 2 საათით.ყველაზე საინტერესო ახლა იწყება! შაკონდიტრო ფორმით (გულის ფორმა), ამოჭერით გაციებული ნაღებისგან ამოჭერით გულები. მოამზადეთ ბლანტი ცხელი შოკოლადი (რეცეპტი იხ. აქ), ჩაყარეთ მასში ნაღების გულები და მიართვით საყვარელ ადამიანს.