მომზადების წესი: გაშალეთ ფირფიტა (ლაზანიას ან ლავაშის) და დაალაგეთ ლორის ნაჭრები, ზემოდან კი ყველის ნაჭრები. წაუსვით თხელი ფენა მაიონეზი. გადაახვიეთ რულეტივით. დაჭერით რულეტი მაქსიმუმ 10 სმ სისქის ნაჭრებად. წაუსვით კეტჩუპი. მჭიდროდ დაალაგეთ რულეტები ფორმაზე გადანაჭერით ზევით. მოასხით კეტჩუპი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. აცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25 წუთის განმავლობაში. ყველის უგემრიელესი რულეტი მზად არის!