მომზადების წესი: დავსეროთ ხორცი კანის მხრიდან.... დაფაზე მოვაბნიოთ წმინდად დაკეპილი როზმარინი, შემდეგ დანაყული კამის მარცვალი, პილპილი და მარილი... დავდოთ ხორცი ჯერ ერთი მხრიდან, ხოლო მერე მეორე მხრიდან და კარგად შევაზილოთ სუნელები. კარგად გაცხელებულ ტაფაზე მოვასხათ ზეთი, დავდოთ ზედ ხორცის ნაჭერი ან ბურვაკის ბარკალი, დავაყაროთ გვერდებზე 4-ად გაჭრილი ნიორი და ასევე 4-ად გაჭრილი ხახვი. ზემოდან გადავაფაროთ ფოლგა და მივუდგათ ღია ცეცხლს გვერდით.. ასე გავაჩეროთ დაახლოებით 30 წუთი, ხოლო შემდეგ ფოლგა მოვხსნათ და კარგად დავბრაწოთ... უხდება მექსიკურად შემწვარი კარტოფილი და მსუბუქი სალათი...