მომზადების წესი:გარეცხეთ, გაფცქვენი და დაჭერით ვაშლი კუბიკებად. ჩხელ ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაყარეთ ვაშლი და მოაყარეთ 1 ს/კ შაქარი და დარიჩინი. დაბრაწეთ ვაშლი ტაფაზე.ხაჭო, კვერცხი და 3 ს/კ შაქარი ათქვიფეთ მიქსერით. დაუმატეთ არაჟანი, მწიკვი მარილი, ფქვილი და კარგად აურიეთ.გამოსაცხობ ფორმაში გადაიტანეთ დაბრაწული ვაშლი, ზემოდან გაანაწილეთ ხაჭოს მასა. შეგიძლიათ ზემოდან ვაშლის ნაჭრებით მორთოთ. აცხვეთ ღვეზელი 200 გრადუსზე დაახლოებით 1 საათი.