მომზადების წესი:ტაამტვრიეთ ტარო შუაზე, მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი ისე, რომ სიმინდი მთლიანად დაფაროს. დადგით ცეცხლზე.როცა წყალი ადუღდება, ჩაუმატეთ რძე და კარაქი.კვლავ აaდუღეთ და ხარშეთ კიდევ 10 წუთი.მზად არის! ამის შემდეგ საათობით სიმინდის ხარშვა აღარ მოგიწევთ! ამ ხრიკის მეშვეობით 10 წუთში მოხარშავთ სიმინდს და ამასთან ტაროებს საოცარ არომატს შესძენთ. მოაყარეთ მოხარშულ სიმინდს მარილი და მოაწურეთ ლიმონი. გვერწმუნეთ, ამაზე გემრიელს ვერაფერს გასინჯავთ!