მომზადების წესი:გარეცხეთ კარტოფილი კარგად და მოხარშეთ კანიანად 10 წუთის განმავლობაში. გადმოდგით ცეცხლიდან, გააგრილეთ და გაფცქვენით.ქათმის ფილე დაჭერით დაახლოებით 5X5-ზე სმ ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 15 წუთი. შემდეგ შეწვით ტაფაზე, სანამ არ დაიბრაწება.შეურიეთ დაჭრილი კარტოფილი და ხორცი ერთმანეთში, გადაიტანეთ ღუმელის ფირფიტაზე.კვერცხი ათქვიფეთ არაჟანთან ერთად, დაუმატეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი და მოაყარეთ მარილი.მოასხით არაჟნის სოუსი კარტოფილსა და ქათმის ფილეს და შედგით ღუმელში 20 წუთით 180 გრადუსზე.