მომზადების წესი:დაალბეთ პური რძეში, შემდეგ გაწურეთ. კვერცხის გული გააცალკევეთ ცილისგან.დააბლენდერეთ პირო, ხახვი და ოხრახუში.შეურიეთ მიღებული მასა ორივე სახეობის ფარშს, დაუმატეთ კვერცხის გული, მდოგვის ფხვნილი, მარილი და პილპილი.ცალკე ათქვიფეთ ცილა მკვრივი ღრუბელის მასის მიღებამდე. შეურიეთ ისიც ფარშს და აურიეთ. დაუმატეთ წყალი.გააკეთეთ მიღებული ფარშისგან კატლეტის ფორმები, ამოავლეთ საფანელში და შეწვით ზეთში ორივე მხრიდან.