მომზადების წესი:წინასწარ გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზეთავდაპირველად მოამზადეთ ბისკვიტი: კარაქს აურიეთ შაქარი, კვერცხის გული და ვანილი. დაუმატეთ ფქ ვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი.გააბრტყელეთ მრგვლად ცომი და გადაიტანეთ პერგამენტდაფენილ ღუმელის ფირფიტაზე.ხელით ამოუწიეთ კიდეები. შედგით ღუმელში 9-10 წუთით.გამოიღეთ მზა ბისკვიტი და მოაყარეთ გახეხილი შოკოლადი, შეაბრუნეთ ღუმელში კიდევ ერთი წუთით, რათა შოკოლადი გადნეს. გამოიღეთ ბისკვიტი და დანით მოასწორეთ გამდნარი შოკოლადი, მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი, დაფქული ნუში და მოაწყეთ ჟოლო. მოასხით გამდნარი თეთრი შოკოლადი და გემრიელად მიირთვით.